Met de auto
Vanaf Utrecht neemt u de A12 richting de grens om vervolgens de A3 te volgen (Oberhausen, Keulen, Frankfurt, Würtzburg, Nurnberg). Volg de borden München / Salzburg (A8 en A99). Bij Salzburg vervolgt de route richting Klagenfurt/Villach (A10). Net na de Taurntunnel ligt de afslag St. Michael im Lungau. Volg hier de borden Tamweg/Murau (B96).

Bij Predlitz is de afslag B95 richting Turrach. Bij het bord “Turracher Höhe” de eerste afslag rechts (schuin tegenover hotel Seewirt). Het is ongeveer 45 minuten vanaf de snelweg rijden over goed begaanbare wegen (zowel in de winter als zomer). De nieuwe Tauerntunnel is gereed waardoor er geen lange files meer zijn.

Vergeet niet een Autobahn vignet Oostenrijk aan te schaffen, zo’n € 10 voor 2 weken
Met het vliegtuig
De snelste manier naar de Turracher Höhe te reizen is per vliegtuig. Vliegvelden in de buurt van Turracher Höhe zijn Klagenfurt: 67 km van Turrach (1 uur) en Salzburg: 190 km van Turrach (2.15 uur). Met Transavia vliegt u in het winterseizoen vanaf € 68 (enkele reis) in iets meer dan een uur naar Salzburg vanaf Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven.

Austrian Airlines vliegt in 4 uur van Amsterdam naar Klagenfurt (inclusief een overstap in Wenen). Deze tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 190,- (enkele reis).


Logo Chalet-Turrach